Hans

Oprichter en eigenaar van Silverback tattoo. 

 

Na 19 jaar dienst bij defensie als sportmonitor heb ik twee jaar geleden de beslissing genomen om mijn carrière een hele andere wending te geven en mijn creatieve ik boven te halen. Ik besloot om mijn eerste stappen te zetten in de tattoo wereld en dat beviel me enorm goed. Ondertussen heb ik anderhalf jaar gewerkt bij Kink tattoo en tussendoor ook bij T Paint waardoor ik toch de nodige ervaring heb kunnen opdoen. Nu is echter de tijd gekomen om samen met m'n partner een eigen zaak op te richten.

 

Welkom dus bij Silverback tattoo

 

Hans

 

 

 

 

 

 

 

 

Inge

 

Levenspartner van Hans en mede-eigenaar van Silverback tattoo.

 

Sinds het afstuderen aan de middelbare school ben ik het wereldje van de zelfstandigen in gestapt als nagelstyliste/schoonheidsspecialiste. 
Naast mijn zelfstandig beroep ben ik ook wel steeds in loondienst gebleven in de administratieve en boekhoudkundige functies, maar ondernemen zit me dus wel wat in het bloed.

 

De administratieve kant van de zaak zal dan ook één van de vele taken worden die ik op mij zal nemen.Verder zal ik ook instaan voor de zoektocht naar en planning van onze buitenlandse artiesten, kost en inwoon voor deze artiesten, middagmaal voor klanten en artiesten, uitleggen van de nazorg, reclame, onderhoud van de shop en de kamers, bestellingen van materiaal en nog veel meer... 

 

Naast al de zorg in de zaak zal ik tussendoor ons eigen huishouden op de been houden en zorgen dat onze 3 prachtige kids heen en terug geraken van school en al die ontelbare hobby's.

 

Kom je dus langs in de zaak om een afspraakje vast te leggen of om je droomtattoo te laten vereeuwigen zal je hoogstwaarschijnlijk mij als één van de eerste personen aantreffen. 

 

Hopelijk tot snel dus :-)

 

Inge